Zrušení Facebook účtu na trvalo
Zář22

Zrušení Facebook účtu na trvalo

Facebook – zrušení na trvalo Ať už je váš důvod čtení tohoto návodu jakýkoliv, tak tato možnost je pro uživatele celkem skrytá. Úplné zrušení účtu je skrytá možnost. V nastavení profilu sice najdete možnost „deaktivace účtu“, ale to je jen deaktivování, kde je stále možnost obnovy účtu i po několika letech. Ovšem úplné smazání můžete zrušit jen prvních 14 dní a poté jsou všechny data smazány a váš profil nadobro...

Celý článek