Zrušení Facebook účtu na trvalo

Facebook – zrušení na trvalo

Ať už je váš důvod čtení tohoto návodu jakýkoliv, tak tato možnost je pro uživatele celkem skrytá. Úplné zrušení účtu je skrytá možnost. V nastavení profilu sice najdete možnost „deaktivace účtu“, ale to je jen deaktivování, kde je stále možnost obnovy účtu i po několika letech. Ovšem úplné smazání můžete zrušit jen prvních 14 dní a poté jsou všechny data smazány a váš profil nadobro odebrán.

Možná proto tuto možnost Facebook skryl. Ne jeden uživatel si totiž za měsíc může říct, že by chtěl svůj FB účet zpět a to v plné síle.

Přejdeme, ale k návodu, jak natrvalo zrušit FB účet.

1. Přihlašte se do svého Facebook účtu.

2. Klikněte na odkaz pro zrušení účtu (http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account).

3. Na zobrazené stránce klikněte na tlačítko Odeslat.

Zrušení Facebook účtu - Žádost o smazání

4. Zadejte své heslo k účtu, případně také opište slova nutná pro bezpečnostní kontrolu a odešlete svou žádost kliknutím na tlačítko OK.Zrušení Facebook účtu - Potvrzení smazání

5. Poté jen potvrdíte, že váš účet na FB bude natrvalo smazám do 14-ti dnů. Zda-li se během následujících dvou týdnů přihlásíte na Facebook, máte možnost trvalé odstranění účtu ještě zrušit.

Sdílet článek na